Om oss

Om Juridikpoolen

De flesta behöver någon gång i livet ett testamente eller andra dokument som reglerar vad som händer när man dör eller skiljer sig. För många är familjejuridiken svår att ta till sig. Det är svåra ord och ibland vet man inte riktigt vad man ska börja. Då är det tryggt att ha någon att prata med.

Juridikpoolen vill göra det enklare för alla att skriva rätt dokument som passar just din situation. Antingen beställer du tid hos någon av våra auktoriserade boutredare eller eller så gör du dina dokument i onlinetjänsten Lexly, själv eller med hjälp av jurist på telefon. Om du går till Avtal24 via vår hemsida så får du automatiskt 10% rabatt på ordinarie priser.

Juridikpoolen är en tjänst från Sveriges Begravningsbyråers Förbund, vill du nå oss så klicka på Kontakt i menyn.   

Att träffas har fördelar

På nästan 100 platser i landet finns auktoriserade boutredare. Den titeln garanterar att personen du träffar har genomgått utbildningar via Sveriges Auktoriserade Begravningsbyråer, som gör att du kan känna dig trygg att de kan familjejuridik. Att boka ett möte med en sådan person gör att du kan diskutera din familjesituation och få vägledning vilka dokument du bör skriva. Som det ser ut idag lever vi ofta i familjer med ”dina barn och mina barn” och inte sällan har vi flyttat ihop mitt i livet. Då kan det finnas skäl att diskutera med en kunnig person om hur man ska lägga upp arv och bodelning om någon antingen dör eller man väljer att gå isär.  

Att göra det online har fördelar 

På senare år har det kommit tjänster online där man gör juridiskt korrekta dokument själv eller tillsammans med jurist över telefon. Vi har ett djupt samarbete med vår partner Lexly där du skapar ett konto och kan få hjälp hela vägen med dina dokument.

Så valet är ditt: Sätt dig ner och prata med en av våra kunniga auktoriserade boutredare eller gör dina dokument på Lexly. Välkommen till Juridikpoolen – vi gör familjejuridiken enklare!

Vad behöver du?

Behöver du sitta ner och diskutera dina behov av testamente, äktenskapsförord, samboavtal etc? Boka en rådgivning hos någon av våra auktoriserade.
Pris 995 kr